Over Pallethandel Ott B.V.

Sinds 2009 is Pallethandel Ott uit Barneveld gestart met in- en verkoop van gebruikte pallets.

Inmiddels zijn we gegroeid naar een prachtig bedrijf waar wij als onderneming trots op zijn!

We zijn kleinschalig begonnen op industrieterrein “De Valk” te Barneveld. Deze locatie werd al gauw te klein. In 2013 zijn we verhuisd naar de Brielleardseweg in barneveld. Vanaf deze locatie konden we voor elke klant voorraad neerzetten om snel te kunnen leveren.  Na 5 jaar op deze prachtige locatie te hebben gezeten hebben we een stuk grond kunnen kopen op  “Harselaar zuid”. Na de start van het bouwen hebben wij het pand  in maart 2019 mogen betrekken.

Na ons 10 jarig bestaan en mede door de grote vraag van onze klanten was het voor ons van belang deze aanpassing te doen. . Dit is voor ons het moment geweest om nog efficiënter te gaan werken, en de vraag van onze klanten te beantwoorden. Inmiddels werken wij met 20 personeelsleden en hebben we dit jaar ons wagenpark nogmaals uit mogen breiden met 2 prachtige scania’s.

De vraag naar pallets is bij ons de afgelopen jaren fors gegroeid. Zo hebben wij in December 2020 een geautomatiseerde pallet sorteerlijn van Cekamon in ontvangst mogen nemen. Deze sorteerlijn maakt het voor ons mogelijk grote aantallen gebruikte pallets automatisch op type te laten stapelen. De robot kan wel tot 500 stuks per uur stapelen! Ook is het voor onze reparateurs minder belastend.

Pallethandel Ott staat voor Goede service, dienstverlening en kwaliteit. Wij zijn “altijd op zoek naar de beste oplossing” zijn wij trots op!