Over Pallethandel Ott B.V.

Sinds 2009 is Pallethandel Ott uit Barneveld gestart met in- en verkoop van gebruikte pallets.

Inmiddels zijn we gegroeid naar een prachtig bedrijf waar wij als onderneming trots op zijn!

We zijn kleinschalig begonnen op industrieterrein “De Valk” te Barneveld. Deze locatie werd al gauw te klein, en hebben we ruim 1000m2 opslagterrein bij gehuurd. Hierdoor kunnen we bijna alle pallets uit voorraad leveren.

Na ons 5 jarig bestaan hebben wij ons wagenpark mogen uitbreiden met een nieuwe DAF CF EURO6. Mede door de grote vraag van onze klanten was het voor ons van belang deze aanpassing te doen. In dit jaar zijn wij ook verhuisd naar een nieuwe locatie Briellaerdseweg te Barneveld. Deze locatie ligt strak naast de A30, ideaal om bij ons te laden of te lossen. Vanaf de snelweg nog geen 5 minuten rijden en alles onder een dak. Dit is voor ons het moment geweest om efficiënter te gaan werken, en de vraag van onze klanten te beantwoorden. Inmiddels werken wij met 15 personeelsleden en hebben we dit jaar ons wagenpark nogmaals uit mogen breiden met een DAF LF EURO6 Bakwagen.

De vraag naar nieuwe pallets is bij ons de afgelopen jaren fors gegroeid. Zo hebben wij in januari 2016 een geautomatiseerde palletmachine in ontvangst mogen nemen. Deze machine maakt het voor ons mogelijk grote aantallen nieuwe pallets te produceren.

Pallethandel Ott staat voor Goede service, dienstverlening en kwaliteit. Wij zijn “altijd op zoek naar de beste oplossing” zijn wij trots op!